Er is een borgsom nodig om te kunnen bieden U bent geregistreerd om te bieden Uw registratie is afgewezen. Neem contact op met de klantenservice op csg@rbauction.com voor hulp. Nu live Ga naar de live veiling Alleen meekijken in de veiling Naar termijnveiling Registreer om te bieden Een borgsom betalen Uitzending van de veiling nog niet gestart Uitzending is voorbij /heavy-equipment-auctions/ring-coverage-details?eventId=2017311&a=bid /heavy-equipment-auctions/ring-coverage-details?eventId=2017311&a=view /heavy-equipment-auctions/ring-coverage-details?eventId=2017311&a=tal /online-bidding-registration?eventId=2017311 /myaccount/-/speedy-today-auction/2017311 ${loc.onboardingMsgHeadingTxt} ${loc.onboardingMsgDescriptionTxt} ${loc.onboardingMsgEasierToFindTxt} ${loc.onboardingMsgAuctionSiteTxt} ${loc.onboardingMsgBiddingInfoTxt} ${loc.onboardingMsgBookmarkTxt} U hebt {0} items gewonnen!

De Tampere (Finland) veiling is uitgesteld naar woensdag 25 oktober en zal exclusief online gehouden worden op de website van IronPlanet

Bekijk het aanbod op IronPlanet

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Bel naar ons kantoor op: +358.40.534.3333

IronPlanet online veiling
Tampere, FIN

woensdag 25 okt, 2017
Begint om 11:00 AM ({0} {1} uw tijdzone)

Online bieden begint om 11:00 AM op de veilinglocatie

Ritchie Bros. Auctioneers
Realparkinkatu 1, Lempäälä, Tampere, FIN 37570
Tel. +358.40.530.9593
Kaarten en routebeschrijvingen Kaarten en routebeschrijvingen

Financiering nodig?

Krijg goedkeuring vooraf

IronPlanet online veiling
een Ritchie Bros. oplossing

Bent u klaar voor onze volgende Maandelijkse Online veiling (gehost door IronPlanet – onze nieuwe koop- en verkoop oplossing) op 25 oktober? Vind de items die u nodig heeft in het aanbod en bied online mee op machines, trucks en meer. Registreer nu op de IronPlanet website.

Nu Registreren

Koop met zekerheid: alle items in de IronPlanet veiling hebben een gedetailleerd inspectierapport – uitgevoerd door experts. Veel opgenomen items hebben zelfs Ironclad Assurance (IronPlanet's garantie).

Webcontent weergeven

Voorbereiden op de veiling

Registreren om te bieden

Als u op locatie wilt bieden op de veilinglocatie, controleer dan hieronder wanneer de registratie op locatie van start gaat. Als u online wilt bieden, registreer dan nu om online te bieden. Opmerking: u dient mogelijk een waarborgsom te betalen.

Het materieel bekijken

Bekijk gedetailleerde informatie en foto's over het materieel online. U kunt het materieel ook testen en controleren op de veilinglocatie, of dat namens u door iemand anders laten doen. Vergeet niet: elk item wordt zoals het is, zonder garanties verkocht.

Bekijk het veilingprogramma en bied mee!

Controleer het veilingprogramma vóór de veilingdag zodat u weet wanneer en waar u dient te bieden. Meld u online aan of kom vroeg op de veilinglocatie - u wilt niets missen!

Registratie en bieden

Meer informatie over onze veilinglocatie in Tampere, FIN

Openingstijden en registratie

Reguliere openingstijden
Mon - Fri, 8am - 5pm

Inspectie
October 23 - 25, 9:00 am - 5:00 pm


Ophaaldatum: Equipment at the auction site must be picked up by Wed, November 15th.

Kaarten en routebeschrijvingen

Auction Map

Show on Map

Street View View on Google Maps
  • Auction Site
  • Auction HQ hotel

Veilingfinanciering aanvragen

We bieden flexibele financierings- en leasingopties aan in de meeste regio's.

Bekijk veilingprijzen

Voordat u koopt of verkoopt, kunt u een account aanmaken en recente veilingresultaten bekijken—doorzoek prijzen van meer dan 780.000 items!

Verkopen op deze veiling

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, we kunnen u helpen verkopen—het is snel, efficiënt en probleemloos.