Webcontent weergeven

Biedlimieten en borgsommen

Registreren om te kunnen bieden is gratis, of u nu op locatie biedt, online of bij volmacht.

Afhankelijk van uw biedingsgeschiedenis en locatie dient u mogelijk een borgsom te betalen ter waarde van 25% van uw gewenste biedlimiet.

Uw biedlimiet is het maximumbedrag dat u online kunt besteden.

 

Ritchie Bros. biedt u verschillende manieren om uw biedlimiet te verhogen:

Verifieer uw account

Geverifieerde accounts komen mogelijk in aanmerking voor een biedlimiet zonder borgsom.

Account verifiëren

Financiering

Vraag tot 100% financiering aan, zonder aanbetaling, van Ritchie Bros. Financial Services. Goedgekeurde klanten kunnen worden gevrijwaard van een borgsom.

Financiering aanvragen

Een borgsom betalen

Betaal een borgsom via creditcard of bankoverschrijving ter waarde van 25% van uw biedlimiet.

Een borgsom betalen

 

Over borgsommen

Regels en betaalmethoden voor borgsommen en betalingen zijn afhankelijk van de locatie van de veiling en uw biedingsgeschiedenis bij Ritchie Bros.

 

Borgsommen per bankoverschrijving

Bankoverschrijvingen moeten ten minste twee werkdagen voor de veiling uitgevoerd worden. Zie rekeningen voor bankoverschrijvingen voor borgsommen.

Borgsommen via creditcard

Vanaf het einde van de veiling heeft u zeven (7) dagen om eventuele aankopen volledig te betalen. Indien Ritchie Bros. de volledige betaling niet binnen zeven (7) dagen na het einde van de veiling ontvangt, kan het bedrag automatisch van uw creditcard afgeschreven worden en wordt er een iClosing-tarief van 2,95% gehanteerd voor de transactie. De creditcardhouder is verantwoordelijk voor eventuele kosten voor het wisselen van valuta.

Borgsommen via creditcard kunnen worden betaald met Visa, MasterCard of American Express. Het duurt dan ten minste 15 minuten voordat u online kunt bieden

Borgsommen moeten ten minste 15 minuten voor het online bieden worden voldaan en niet eerder dan twee (2) dagen voorafgaand aan de veiling. De reservering blijft tot 5 dagen op uw creditcard staan in Canada en de VS, en tot 45 dagen buiten Canada en de VS. Neem voor meer informatie contact op met uw bank.

Een borgsomautorisatie of -reservering heeft geen afschrijving van uw creditcard tot gevolg, maar verbruikt wel een deel van uw creditcardlimiet. Voor het betalen van een borgsom met uw creditcard worden geen administratiekosten in rekening gebracht.


Hulp nodig? Stuur een e-mail naar de klantenservice of bel ons voor assistentie

VS & Canada: +1.800.211.3983
Europa: +31.765.242.600
Midden-Oosten: +971.4.812.0600
Internationaal: +1.778.331.5939