Webcontent weergeven

Biedlimieten en stortingen

De registratie om te bieden is gratis, of u nu in persoon, online of per proxy biedt.

Afhankelijk van uw biedingsgeschiedenis en locatie, moet u mogelijk een aanbetaling doen van 25% van uw gewenste biedingslimiet.

Uw biedingslimiet is het maximale bedrag dat u kunt besteden.

 

Ritchie Bros. biedt u meerdere manieren om uw biedingslimiet te verhogen:

Verifieer uw account

Geverifieerde online accounts komen mogelijk in aanmerking voor een biedingslimiet van 150.000 zonder storting.

Account verifiëren

Financiering

Vraag een financiering tot 100% aan met $ 0 korting bij Ritchie Bros. Financial Services. Erkende klanten kunnen een vrijstelling krijgen van de aanbetaling.

Vraag om financiering

Een storting plaatsen

Plaats een aanbetaling per creditcard of overboeking gelijk aan 25% van uw biedingslimiet.

Een aanbetaling plaatsen

 

Over stortingen

De stortings- en betalingsregels en -methoden zijn afhankelijk van de locatie van de veiling en uw biedingsgeschiedenis met Ritchie Bros.

 

Deposito's voor overboekingen

Deposito's dienen uiterlijk twee bankwerkdagen vóór de veiling te zijn voldaan. Zie bankoverschrijvingsrekeningen voor biedingsbetalingen.

Betalingen met creditcard

U hebt zeven (7) dagen na het einde van de veiling om alle gemaakte aankopen volledig te betalen. Als Ritchie Bros. niet binnen zeven (7) dagen na het einde van de veiling de volledige betaling ontvangt, wordt uw creditcard mogelijk automatisch in rekening gebracht en worden er iClosing servicekosten van 3% op de transactie toegepast. Eventuele wisselkoersen of kosten voor vreemde valuta zijn de verantwoordelijkheid van de houder van de creditcard.

Betalingen met een creditcard kunnen worden gedaan met Visa, MasterCard of American Express en moeten minstens 15 minuten worden geplaatst voordat u online kunt bieden.

Stortingen moeten minstens 15 minuten worden geplaatst voordat je online kunt bieden en niet eerder dan twee (2) dagen voor de veiling. Het saldo blijft maximaal 5 dagen op uw creditcard in Canada en de VS en tot 45 dagen buiten Canada en de VS. Neem contact op met uw bank voor meer informatie.

Een machtiging tot inhouding of vasthouden van een bieding leidt niet tot een afschrijving op uw creditcard , maar maakt wel een deel van uw kredietlimiet uit. Er zijn geen servicekosten voor het plaatsen van een aanbetaling met uw creditcard.


Hulp nodig? e-mailklantenservice groep onze oproep voor assistentie.

USA & amp; Kanada: + 1.800.211.3983
Europa: + 31.765.242.600
Naher Osten: + 971.4.812.0600
International: + 1.778.331.5939