Eenvoudig materieel verkopen

Bouwmachines, landbouwmachines of trucks verkopen via Ritchie Bros.? Onze complete service zorgt ervoor dat wij alles voor u in gang zetten om uw materieel te verkopen voor de beste prijs op onze veilingen.

Redenen om machines te verkopen via Ritchie Bros.

 1. Complete service

  Wij zorgen overal voor: opslag van het materieel, werldwijde marketing, vragen van kopers, het organiseren van de veiling, de opbrengst namens u incasseren en alle andere zaken afhandelen.

 2. Gegarandeerde verkoop

  Elke machine wordt aan de hoogste bieder op de veilingdag verkocht en u ontvangst de opbrengst binnen 21 dagen.

 3. Toegang tot een wereldwijd publiek

  U kunt duizenden gekwalificeerde kopers bereiken over de hele wereld dankzij ons netwerk van vertegenwoordigers in meer dan 25 landen, meertalige marketing en de mogelijkheid voor kopers om online & ter plekke bieden.

 4. Maximale opbrengst

  Wij trekken concurrerende kopers aan uit gebieden waar de vraag groot is - dit betekent dat u een maximale opbrengst kunt verwachten. De kopers op onze veilingen zijn ook eindgebruikers die vaak bereid zijn meer te betalen om het gewenste materieel te kopen.

 5. Meer dan 60 jaar industriële expertise

  Al meer dan 60 jaar helpen wij mensen met succes. En u hebt een compleet team aan experts dat voor u werkt - verkoop, marketing, internetdiensten, klantenservice, boekhouding en meer.

 6. Flexibele verkoop- & contractopties

  We bieden flexibele contractopties aan waaronder commissie- minimumgarantie- en zelfs directe aankoopcontracten.

  U kunt uw materieel tijdens een gewone veiling verkopen op één van onze 40+ permanente locaties; we kunnen ook een geheel verzorgde veiling op uw of een gehuurd terrein organiseren. We houden jaarlijks tientallenlandbouwveilingenin Canada. Meer weten over onze veilingen.

We hebben alles geprobeerd maar we vinden dat Ritchie Bros. ons echt waar voor ons geld geeft.

Tom Mastera Jr. - Davis Construction (Orlando, Florida)

Als Equipment Manager met twintig jaar ervaring, heeft Tom Mastera reeds op vele verschillende manieren materieel verkocht.

Tips en hulmiddelen voor de verkoop

10 vragen om u te helpen bij het beslissen over de beste manier waarop u uw materieel kunt verkopen.

Als u materieel moet verkopen, zijn er talloze opties beschikbaar ; veilingen, privéverkopen, dealers, agenten en nog veel meer. Beslissen hierover kan een overweldigende taak worden. Door uzelf deze vragen te stellen, kunt u makkelijker beslissen welke optie het meest geschikt voor u is.

5 manieren waarop u de opbrengst bij de verkoop van gebruikt materieel kunt maximaliseren.

Elk jaar kiezen tienduizenden mensen ervoor om gebruikt materieel op een openbare Ritchie Bros. veiling te verkopen.  Zij weten dat ze op een gegarandeerde verkoop kunnen rekenen - elk item wordt aan de hoogste bieder verkocht op de veilingdag - en dat wij ze zullen helpen bij het verkrijgen van de werldwijde  marktwaarde voor hun bezittingen.   vijf tips om u te helpen bij het maximaliseren van uw opbrengst.

Bouwmachines verkopen?

Neem contact met ons op voor gratis vrijblijvend advies.

+31.765.242.600     Neem meteen contact met ons op.