Alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn

Ritchie Bros. kan u helpen bij de verkoop van uw materieel en trucks, of uw bedrijf nu groot of klein is. U kunt verkopen wanneer, waar en hoe u wilt en het rendement behalen dat u nodig heeft met onze flexibele oplossingen, marktdata en verkoopkanalen die kopers uit de hele wereld aantrekken. Als u met Ritchie Bros. verkoopt, heeft u een team van experts voor u aan het werk, en zijn uw succes en tevredenheid ons doel.

  • Meerdere verkoopkanalen
  • Kopers uit de hele wereld
  • Uitgebreid materieelbeheer
  • Nauwkeurige marktinzichten
  • Meer dan 60 jaar ervaring

Wilt u meer weten? Vul dit formulier in of bel +31.765.242.600 om aan de slag te gaan

*De verzamelde informatie zal worden bewaard in overeenstemming met onze privacy verklaring.

Uw keuze aan verkoopoplossingen

Ritchie Bros. Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers

Online veilingen

Bespaar tijd en moeite met deze all-inclusive service, waarbij we op de wereldmarkt voor u verkopen vanaf een van onze veilinglocaties. Wij verzorgen alles: opslag van zwaar materieel, wereldwijde marketing, vragen van kopers en innen van de opbrengst na verkoop. Deze totale service neemt de druk van u af en biedt u totale zekerheid. Wij verzorgen alles voor u!

Meer informatie >

Marketplace-E

Online marktplaats

Hulp nodig bij het verkopen van materieel? Ons deskundige Marketplace-E-team staat voor u klaar.

Met dit platform kunt u verkopen vanaf uw locatie of een van onze terreinen. Met onze formats 'Nu kopen' en 'Bieding doen' heeft u volledige controle over de prijs en timing. Wij beheren de onderhandelingen en transacties voor u om een probleemloze ervaring te garanderen, en we adviseren over prijzen op basis van de nieuwste marktgegevens, zodat u uw rendement kunt maximaliseren.

Meer informatie >

Marketplace-E
Mascus

Mascus

Online advertentiewebsite

Mascus is Europa's grootste online advertentiewebsite voor de koop en verkoop van gebruikte zware machines en industriële voertuigen, elke maand bezocht door meer dan 3 miljoen kopers​ en vertrouwd door meer dan 6000 professionele verkopers. Plaats op Mascus uw machines die te koop zijn, zodat kopers deze kunnen vinden en de verkoop rechtstreeks met u kunnen afronden via telefoon, e-mail of WhatsApp. U heeft controle over elke stap van de verkoop.

Meer informatie >

Ritchie Bros.

Verkoop aan ons

Ritchie Bros. kan ook rechtstreeks van u kopen. Wij beoordelen uw machine, doen een bod en zorgen voor een snelle betaling. We kunnen de overeenkomst aanpassen aan uw behoeften; vraag naar de mogelijkheden.

Ritchie Bros.

Ongeëvenaarde wereldwijde vraag van kopers

Geen ander brengt wereldwijde vraag en kopersvertrouwen zoals Ritchie Bros. dit doet. Wanneer u verkoopt via ons, profiteert u van onze wereldwijde marketingcampagnes met meerdere kanalen die de meest gemotiveerde kopers van over de hele wereld aantrekken.

Meer gekwalificeerde kopers

Meer gekwalificeerde kopers

We zijn toonaangevend op het gebied van geavanceerde multi-channel marketing met het grootste aantal actieve kopers in de branche.

Meer geïnformeerde kopers

Meer geïnformeerde kopers

Gedetailleerde inspecties op onze website met honderden foto's en video's, de mogelijkheid om items persoonlijk te inspecteren en de naam Ritchie Bros. zorgen voor betrouwbare kopers.

Meer actieve kopers

Meer actieve kopers

Meer dan 158 miljoen bezoeken aan websites van Ritchie Bros. (een stijging van 13% tov vorig jaar)
Een recordaantal geregistreerde bieders (live veilingen), meer dan 1,37 miljoen (een stijging van 12% tov vorig jaar)