Webcontent weergeven

Betalingen

Ritchie Bros. biedt u verschillende manieren om uw aankopen te betalen:

  • Profiteer van tot 100% financiering, zonder aanbetaling, en de eerste 90 dagen geen betalingen* of van een ruime keuze aan leaseopties van Ritchie Bros. Financial Services.
  • Betalen per bankoverschrijving. Zie rekeningen voor bankoverschrijvingen voor betalingen.
  • Betalen met een creditcard. Gebruik onze online betaalservice om betalingen te voldoen met Visa of MasterCard of AMEX. *Er wordt een iClosing-tarief van 2,95% gehanteerd voor alle creditcardtransacties
  • Leg een gewenste wisselkoers vast voor uw internationale veilingaankopen en betaal in uw eigen valuta met de Ritchie Bros. Financial Services Currency Exchange. (momenteel beschikbaar voor aankopen op veilingen in de VS en Canada)
  • We accepteren momenteel geen EFT of contant

Betalen voor online aankopen


Over betalingen

Regels en methoden voor betalingen zijn afhankelijk van de locatie van de veiling

 

Elk item in veilingen van Ritchie Bros. wordt verkocht zoals het is, zonder enige garanties. Alle aankopen zijn definitief en geen enkele aankoop wordt ongeldig gemaakt. Er zijn geen terugbetalingen en creditcardbetalingen kunnen niet teruggedraaid worden.

Indien Ritchie Bros. de volledige betaling niet binnen zeven (7) dagen na het einde van de veiling ontvangt, kan het bedrag automatisch van uw creditcard afgeschreven worden en wordt er een iClosing-tarief van 2,95% gehanteerd voor de transactie. De creditcardhouder is verantwoordelijk voor eventuele kosten voor het wisselen van valuta.

Creditcardbetalingen voor veilingaankopen kunnen niet hoger zijn dan 10.000 in de valuta van de veiling (of 1.000.000 in Japanse yen)


Hulp nodig? Stuur een e-mail naar de klantenservice of bel ons voor assistentie

VS & Canada: +1.800.211.3983
Europa: +31.765.242.600
Midden-Oosten: +971.4.812.0600
Internationaal: +1.778.331.5939