Met Ritchie Bros. Financial Services Currency Exchange kunt u uw veilingaankopen betalen in uw voorkeursvaluta, op ieder moment en ongeacht waar u zich bevindt (momenteel beschikbaar voor aankopen bij veilingen in de VS en Canada).

Leg een gewenste wisselkoers vast en betaal in uw eigen valuta.

Het was nog nooit zo eenvoudig om uw veilingaankopen in uw eigen valuta te betalen. Leg een gewenste wisselkoers vast en bekijk het totale bedrag in uw eigen valuta in een paar eenvoudige stappen met Ritchie Bros. Financial Services. Betaal vervolgens uw factuur per bankoverschrijving.

Ritchie Bros. werkt samen met een toonaangevende financiële instelling om deze dienst aan te bieden aan buitenlandse en internationale kopers.

Hoe het werkt

1. Log in op rbauction.com

Open de Ritchie Bros. Financial Services Currency Exchange-portal met uw online account op de website van Ritchie Bros. Auctioneers. Bekijk uw aankoopgeschiedenis, facturen en te betalen bedragen, en kies vervolgens de tool "Currency Exchange" (wisselkoers) om de procedure te starten.

2. Voer uw betalingsgegevens in

In het Ritchie Bros. Financial Services Currency Exchange-portal selecteert u eenvoudigweg uw voorkeursvaluta, waarna het te betalen bedrag wordt weergegeven in uw eigen valuta, op basis van de wisselkoers die wordt aangeboden door Ritchie Bros. Financial Services en de toonaangevende financiële instelling waarmee wij samenwerken. Deze wisselkoers staat gedurende 48 uur vast, zodat er geen koersschommelingen plaatsvinden in de tijd waarin u de transactie afrondt.

3. Voer de gegevens van de betaler in

Voer uw gegevens als betaler in, lees de algemene voorwaarden zorgvuldig door en klik vervolgens op "Accepteren" en "Verzenden".

4. Regel de bankoverschrijving

Volg de betalingsinstructies en geef de vereiste informatie, inclusief de referentiecode, binnen 48 uur aan uw bankkantoor of vestiging voor zakelijk bankieren, of stuur deze binnen die tijd naar uw adviseur. Uw bank volgt de instructies en voltooit de overschrijving. U ontvangt een bevestiging wanneer Ritchie Bros. Auctioneers uw betaling heeft ontvangen.

Hebt u nog vragen? Lees onze veelgestelde vragen.