Knap uw machines op voor uw volgende klus of voor de verkoop

Hoe uw materieel eruit ziet maakt een verschil - voor u, uw klanten en potentiele kopers. Behoudt het imago van uw bedrijf en voeg waarde toe aan uw vloot: laa tuw materieel schoonmaken, spuiten en repareren bij uw dichtsbijzijnde veilinglocatie van Ritchie Bros. Onze diensten:

  • Reinigen van interieur en exterieur
  • Zandstralen
  • Lassen, metaalwerk en lichte reparatiewerkzaamheden
  • Spuiten in de kleuren van uw vloot of de specificaties van de fabrikant
  • Nieuwe of vervangende belettering
  • Reparatie van glaswerk en bekleding.

Neem contact op met onze veilinglocatie in Moerdijk voor meer informatie over de opknapdiensten die voor u beschikbaar zijn.

Onze werkwijze voor opknapdiensten

Wij kunnen elk item transformeren met onze state-of-the-art 'refurbishing' faciliteiten - op tijd en binnen uw budget. Laat uw machines na aankoop, voor de verkoop of daartussenin opknappen. Neem vandaag nog contact op uw lokale veilinglocatie en vraag naar deze diensten die het hele jaar door aangeboden worden.

Inspectie en prijsopgaaf

Inspectie en prijsopgaaf

We kunnen uw materieel inspecteren om te bekijken of reparaties nodig zijn en hoeveel dit zal kosten. We zullen nooit beginnen voordat u de prijsopgaaf hebt gezien en goedgekeurd.

Reparatie en vervanging

Reparatie en vervanging

We kunnen uw machines compleet vernieuwen, met reparatie van glas en bekleding, glaswerk, metaalbewerking en andere licht reparatiewerkzaamheden..

Reinigen – interieur en exterieur

Reinigen – interieur en exterieur

Uw materieel wordt aan de binnenkant grondig gereinigd en al het vuil, viezigheid en afbladderende verf aan de buitenkant wordt verwijderd met onze industriele hogedrukspuiten.

Zandstralen

Zandstralen

We maken het oppervlak van uw materieel klaar voor het schilderwerk: eerst maskeren en daarna zandstralen tot we bij de metalen laag komen.

Spuitwerk

Spuitwerk

We kunnen uw materieel spuiten in de kleuren van uw vloot of volgens de specificaties van de fabrikant.

Belettering

Belettering

Tenslotte vervangen we stickers en belettering - en zorgen ervoor dat uw materieel er als nieuw uitziet. Hier kunt u met trots uw bedrijfsnaam opzetten!

Wheel Loader
Wheel Loader
Truck Tractor
Truck Tractor
Crane
Crane
Trailer
Trailer

Bekijk het resultaat met eigen ogen

Neem contact op met onze veilinglokatie en zie hoe wij uw machines kunnen transformeren.