Webcontent weergeven

U kunt op twee manieren online bieden bij live veilingen van Ritchie Bros.:
via uw computer of via een mobiel apparaat

Download on the App StoreGet it on Google Play

(Momenteel beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans) 
Zoeken

Zoeken

Vind materieel dat u nodig hebt
van fabrikanten die u vertrouwt

Veilingen zoeken

Veilingen zoeken

Registreer u voor veilingen zonder
limieten van over de wereld.

Materieel bekijken

Materieel bekijken

Ontvang updates over items
waar u geïnteresseerd in bent.

Live bieden

Live bieden

Bied rechtstreeks,
waar u ook bent.

Webcontent weergeven

  1. Maak een gratis account aan en registreer om mee te bieden.

    Maak eerst een gratis online account aan op onze website en meld u aan bij de mobiele app om te registreren en mee te bieden. Ga op de veilingdag naar de veiling in de app en klik op 'Enter Auction' (naar de veiling). Pas het volume op uw apparaat aan en luister live naar de veilingmeester en biedingen.

  2. Bereid u voor om te bieden

    Selecteer het item waarop u wilt bieden. De biedknop wordt nu ingeschakeld. Wanneer u op 'Bid'(bieden) klikt, verschijnt het bericht "Bid Accepted – You're on" (bod geaccepteerd – u doet mee) en wordt uw bod onmiddellijk doorgegeven aan de veilingmeester. Indien iemand een hoger bod plaatst, verschijnt het bericht "Outbid – Bid Again" (overboden – bied opnieuw).

  3. Verkocht! Let op het bericht op het scherm

    Het bieden gaat door totdat er niet meer geboden wordt. Indien u de hoogste bieder bent als de veilingmeester "Sold!" (verkocht!) zegt, verschijnt het bericht "Sold to You!" (aan u verkocht!) op uw scherm. Na de veiling ontvangt u per e-mail uw factuur. Als de factuur volledig betaald is, kunt u uw aankopen ophalen en aan het werk zetten!

Keuzegroepen begrijpen

Items worden in volgorde van itemnummer verkocht. Soortgelijke items worden soms als een keuzegroep verkocht (het eerste item in de groep wordt weergegeven in het afbeeldingsgebied). De hoogste bieder op een keuzegroep kiest een of meerdere items tegen het winnende bod. Overgebleven items in de keuzegroep worden aan de op één na hoogste bieder aangeboden tegen dezelfde prijs, en vervolgens aan de andere bieders. Als er onverkochte items overblijven, begint de veilingmeester opnieuw een biedproces voor deze items. Als u biedt op een keuzegroep, worden er meerdere items weergegeven. Vink het selectievakje aan naast uw eerste keuze. Selecteer slechts één item, ook als u meerdere items uit de groep wilt kopen. U kunt meer items kopen zodra de prijs is vastgesteld en er niet meer wordt geboden.