Let op ons IronClad Assurance-garantiecertificaat op de machine die u wilt kopen

IronClad Assurance

Dankzij ons IronClad Assurance-garantiecertificaat weet u dat een van onze inspecteurs het item zelf heeft bekeken, foto's heeft gemaakt en de belangrijke systemen en componenten uitgebreid heeft geïnspecteerd. Wat u in het inspectierapport ziet is ook wat u krijgt wanneer u het materieel ontvangt. Als het item dat u hebt ontvangen niet in de staat is zoals beschreven in ons inspectierapport, neem dan binnen één werkdag na ontvangst van het item contact met ons op. Geldige claims worden behandeld op een wederzijds voordelige manier. Raadpleeg voor meer informatie onze IronClad Assurance Policy.

Als u vragen hebt over onze IronClad Assurance of als u een claim wilt indienen, neemt u contact op met de klantenservice via +1.888.433.5426.

Inspectierapporten

Koop vol vertrouwen, want onze items zijn volledig en gedetailleerd geïnspecteerd door een deskundige.

Deskundig inspectieteam

Ons team bestaat uit meer dan 250 professionele inspecteurs met gemiddeld 20+ jaar ervaring met betrekking tot materieel. Zij volgen een standaard, betrouwbare en consistente manier van beoordelen.

Betrouwbare rapporten

Onze rapporten omvatten scores en commentaren bij de belangrijkste systemen en componenten, resultaten van functietests en veel foto's. Voor de betreffende apparatuur bieden wij ook een labanalyse van olie en vloeistoffen in de belangrijkste componenten en systemen op vervuiling en slijtmetalen.

Vol vertrouwen kopen

Dankzij onze IronClad Assurance kun u er zeker van zijn dat wat u in het inspectierapport ziet ook is wat u krijgt wanneer u het materieel ontvangt.