Lees meer over onderzoek doen naar prijzen, bieden, inspecteren van zwaar materieel, financiering en meer op onze blog, Ritchie Hub. Hier is een selectie van artikelen die u wellicht nuttig vindt.

Eén financieringsgoedkeuring. Een schat aan opties voor het kopen van zwaar materieel

Als het gaat om de financiering van zwaar materieel, biedt Ritchie Bros. Financial Services de hulp die u nodig heeft voor uw volgende stap.

Tips voor het inspecteren van zwaar materieel zodat u vol vertrouwen kunt kopen

Raadpleeg voordat u een bod doet en koopt onze artikelen met tips voor het inspecteren van zwaar materieel, zodat u weet waar u op moet letten.

Bekijk de nieuwste prijzen voor zwaar materieel met onze gratis online tool

Met de Ritchie Bros. Price Results-tool kunt u nauwkeurige, actuele transactionele prijsresultaten verkrijgen voor zwaar materieel en trucks die via de wereldwijde verkoopkanalen van Ritchie Bros. worden verkocht.

Tips voor buitenlandse kopers bij veilingen van Ritchie Bros.

Als u een Amerikaanse koper bent die naar het noorden reist om persoonlijk te bieden of die online biedt op een Canadese veiling, zijn hier een paar tips om u te helpen bij het kopen en exporteren van uw zwaar materieel.

Checklist voor kopers van zwaar materieel bij veilingen van Ritchie Bros.

Als u van plan bent om te kopen op een veiling van Ritchie Bros. gebruik dan onze checklist om ervoor te zorgen dat u het zwaar materieel of de trucks koopt die u nodig heeft.

5 dingen waar u op moeten letten wanneer gebruikt zwaar materieel koopt

Waar moet u op letten bij het beoordelen van gebruikt zwaar materieel? We hebben dezelfde vraag gesteld aan experts op het gebied van bouwmaterieel en hen om advies gevraagd.

Zwaar materieel kopen of huren – vijf factoren om rekening mee te houden

Hoe beslist u wanneer u zwaar materieel en trucks koopt of huurt? Hier volgt een overzicht van enkele dingen waar u rekening mee moet houden.

Kredietdocumenten beter voorbereiden bij het starten van een nieuw bedrijf

Om u te helpen de financiering te krijgen die u nodig heeft voor het starten van een nieuw bedrijf of bij het uitbreiden van uw kleine bedrijf, hebben we een korte lijst samengesteld met de meeste vereiste documenten en informatie die u nodig heeft.

Zwaar materieel internationaal kopen en verzenden

Met meer dan 40 veilinglocaties over de hele wereld, plus lokale terreinen en verkopers die vanaf hun eigen locatie verkopen, biedt Ritchie Bros. kopers eenvoudig toegang tot de wereldwijde markt voor zwaar materieel. Bekijk onze 6 tips voor het kopen en verzenden van zwaar materieel naar het buitenland.