Alles wat u moet weten over veilingen van Ritchie Bros.

Of uw bedrijf nu groot of klein is, of u nu een minigraver of een hele vloot wilt verkopen – Ritchie Bros. staat voor u klaar. Sinds 1958 verzorgen wij openbare veilingen zonder limieten.

Elk jaar rekenen tienduizenden verkopers op de online veilingen van Ritchie Bros. voor hulp bij de snelle, efficiënte verkoop van zwaar materieel, trucks en andere machines tegen het best mogelijke rendement. Verkoop op de wereldmarkt vanaf onze veilinglocaties en lokale terreinen.

Onze veilinglocaties

Onze veilinglocaties

Ritchie Bros. houdt regelmatig online termijnveilingen. We brengen zwaar materieel van veel verschillende verkopers bij elkaar en verkopen deze vervolgens allemaal op de veilingdagen – en trekken hierbij kopers vanuit de hele wereld aan.

Al onze terreinen met zwaar materieel bevinden zich dicht bij grote snelwegen, havens en luchthavens, voor gemakkelijke toegang en transport van zwaar materieel, evenals hotels en andere diensten. Al onze efficiënte en professionele veilingen, on-site services, opslag en onze eersteklas faciliteiten zijn ontworpen om het zakendoen makkelijk te maken voor verkopers en kopers.

Lokale terreinen - lokale toegang tot een wereldwijd netwerk

Onze lokale terreinen maken de verkoop op onze veilingen nog gemakkelijker en handiger. Verkopers die hun machines niet ver willen vervoeren en ruimte willen vrijmaken op hun eigen terreinen, maken gebruik van deze optie. Lokale terreinen bieden een veilige plek met personeel dat beschikbaar is op afspraak, een hoge zichtbaarheid voor potentiële kopers die langskomen en een eenvoudige persoonlijke inspectie en ophalen door kopers.

Lokale terreinen - lokale toegang tot een wereldwijd netwerk
Online timed auctions

Online termijnveilingen

Onze online termijnveilingen bieden een eenvoudige en handige manier om te kopen en te verkopen. We verkopen jaarlijks tienduizenden producten via dit toonaangevende platform – van landbouw-, bouw- en transportmachines tot accessoires, consumentengoederen en nog veel meer.

Termijnveilingen vormen een eenvoudig te gebruiken online veilingsysteem zonder veilingmeester. Kopers kunnen bieden op onze website of onderweg met de mobiele app van Ritchie Bros. Het biedproces wordt een paar dagen vóór de veilingdatum geopend en sluit op gefaseerde tijdstippen tijdens de veiling.